Blåsljud på hjärtat.


Fick veta i dag att jag har ett tydligt blåsljud på hjärtat...Nu väntar utredning för det också. Är så trött på att det ska vara så mycket fel på mig! 

Det räcker väl med ME och IBS...


Elliot ❤️


Mammagrisen ❤️

Sjukling

Mår så dåligt! :(

Så stört förkyld, febrig och smärta i kropp och huvud. Öronen sprängvärker så det är säkert öroninflammation. 

Anledningen till att jag hatar snö och kyla. Då blir mitt immunförsvar om möjligt ännu sämre...
12 januari 2014
Det är inte ofta jag är glad när det är snö ute, gillar det inte! :p men igår skulle jag bara ut i skogen med mina hundar på långpromenad, det hade jag bestämt! 

Bieffekterna av det var värt det. Mina gåbbar var så nöjda! Och det var skönt att få komma ut :) 


Det enda jag kan tänka på.

Ligger vaken och kan inte sova. Allt jag tänker på är detta: Kommer jag aldrig kunna få barn? Min kropp kanske inte klarar det? Vill jag riskera att bli kraftigt försämrad av en graviditet samt förlossning? Och framförallt: Att riskera att mitt barn får ME/CFS för att jag är självisk och så gärna vill ha barn, hur hemsk som människa är man inte då? Jättehemsk om du frågar mig vad jag tycker...

Min största dröm någonsin är att få barn. Jag har drömt om det sen jag var 8 år och blev moster för första gången. Och nu kanske jag aldrig får den chansen? Och för VAD? För att jag fått en sjukdom som 0,4% av svenska befolkningen har!!! Jag är så arg. Har gråtit floder ikväll/inatt. 

Allt jag kan tänka på. Ska jag aldrig få uppleva att bli kallad mamma? Jag är 23 år. Ska jag behöva ge upp hoppet och drömmen om att en dag få höra mitt barns fötter springa på vardagsrumsgolvet och säga "jag älskar dig mamma"? Eller att inte få höra min son eller dotter säga "pappa kom jag ska visa dig en sak". Aldrig få se min stora kärlek spela boll med sitt barn, vårat barn. 

Jag hatar den här sjukdomen.  

RSS 2.0