Straffet för att ha kul.

Igår var jag med stor del av min familj på Allsång på Skansen för att se Darin uppträda. Vi var där ca 2,5 timme innan det började och så satt vi oss ner och åt matsäcken vi hade med oss. När det var 45 minuter kvar passade vi på att gå runt och kolla på de nordiska djuren. Efter det var det dags för Allsång på Skansen och Darin. Han var grym som vanligt :)

Vi åkte kommunalt större delen av vägen och allt detta gör att jag i dag ligger med värk i hela kroppen, yrsel, extrem trötthet, halsont, huvudvärk och allmän sjukdomskänsla (läs: det känns som att jag har influensa). 

I dag är en sån dag då jag bara känner att det är så orättvist att jag ska straffas varje gång jag har kul. Men ibland är det okej att få känna så. Imorgon är en ny dag. 

Fina renar igår! ❤️


Denna eländiga ME

Ligger här med värk i kroppen. Värst är det i höfterna, ryggen och huvudet precis som det alltid är när jag har en riktigt dålig dag och/eller period i sjukdomen. 

Jag vill så gärna bli frisk! Jag är så avundsjuk på de som kan jobba och ha ett socialt liv, tjäna pengar, som slipper springa fram och tillbaka till läkaren för nya sjukintyg, fightas med Försäkringskassan och alltid förlora...är avundsjuk på dom som kan gå upp 8 på morgonen utan att känna influensa symptom krypa upp och bita de i baken. Tänk att kunna jobba 6-8 timmar och inte bli dålig av det! (nu pratar vi inte vanlig "efter jobbet" trötthet). 

Usch, i dag är jag trött på hur mitt liv blivit rent fysiskt. Suck! Hatar dig dumma sjukdom! 


Giftemål tar på krafterna!

Har varit en långdragen krasch sen jag gifte mig den 7 juni. Dagen var underbar, festen var den bästa fest någonsin och det var verkligen en dag av lycka! Men kraschen sen dess har varit jobbig. Hoppas på att det inte är permanent bara...RSS 2.0